2 nya resor bokade!

Under sommaren har jag främst arbetat eftersom att jag arbetat som konsult och då gäller det att vara på alerten och ta jobbet när det ges. Jag har då täckte upp för andra som har varit på semester men jag har då också tjänat ganska bra. Jag kommer därför att ta semester först i september, och jag är då tänkte att resa själv till Egypten och bara ligga vid poolen eller kanske på stranden och läsa böcker. Jag har bokat ett riktigt fint boende:

 

 

Nu när jag jobbat så mycket har jag saknat att bara ligga och läsa eftersom att det är en syssla som jag uppskattar. Det ska därför bli väldigt skönt att kunna ligga ute och bara ta det lugnt alldeles för mig själv i Egypten.

Detta är den första av två resor som jag bokat den senaste veckan. Jag ska även upp till Åre över nyår och åka skidor! Det kommer bli en fantastisk skidsemester! Det var över ett år sedan jag var i Åre sist och nu har vi bokat stugor i centrala Åre med Fjällresor vilket kommer bli underbart!

Läs mer om skidresor från Fjällresor.

Bara hoppas snön kommer i tid i år så de bästa pisterna är öppna, men det brukar vara bra under nyår:

Samt:

Ser ganska bra ut väl?

 

Syns vi i pisten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *