klipp dig och skaffa dig ett jobb

Denna veckan jobbar jag hemifrån.

Det är rätt skönt att dra på mysbyxor och ta kaffet med mig in i vardagsrummet och starta datorn. Om man har ett stort vardagsrum kan man ha ”kontor” i ena enden av rummet. Bra va? Medan datorerna (min egen och och jobbdatorn) staratar upp kan jag dricka kaffe och kolla på TV4s morgonprogram. Sen kollar jag mailen och lägger upp dagens arbete i lugn och ro. Sen är det dags för nästa mugg kaffe och fruskostmackan. Allt detta är redan gjort och klockan är inte ens 8. Nu ska jag sätta igång och vara produktiv.

Det är dags att boka ett hotell i Vasastan i Stockholm. Har ju hund så hundvänligt hotell i Vasastan? Tips någon?

Hittade iaf detta: http://www.sthlmhotell.se/service/husdjur-tillatna/7

Sidan ladda lite långsamt men om man zoomar in så finns det några… Elite Palace Hotel ser fint ut?

Okammad, osminkad, osexig men jävligt produktiv alltså.

Hur okammade är NI idag då?

..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *