One two, one two – testing testing

Jag har varit hos Malin och fått världens godaste kanelbullar bakade på Kesella och med vaniljsocker i kletet och mmmmmmm vad gott det var. Dessutom blivit öronljusbehandlad, och inbillning eller ej, tycker jag hör bättre efter och att det var som att ett tryck lättade.

Nu ska jag äta blodpudding, sova en timme, hysteriskt städa lägenheten (med hög musik på) och sen hämta syrran på stationen. Vi har gjort upp att jag ska ta med hennes skylt från studenten ifall det kommer många med tåget. Så hon ser mig alltså.

Jag älskar blodpudding med äppelmos. Lite störigt bara att Nästgårds tropiska nektar visade sig innehålla noll c-vitamin. Vi vet ju hur viktigt det är med vitamin c för att ta upp järn.

Världens bästa ♥ satte in en del av sin spelvinst på mitt konto eftersom jag var lite kyrkråttig. Vilken glädje.

Nä, nu måste jag sova om jag ska hinna. Vi hörs – Over and out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *