Welcome to….

 Vi har haft en heldag i Lyon!   –  Tokmysig stad när man väl vet vart man ska gå…Vilket vi kom på efter ett tag =)    Gått i Frankrikes näst största galleria  (stoor!)  och shoppat   –   Åkt in till Stadens centrum och tror vi har gått på varenda gata där,  ätit glass och hittat en mask!   Det har verkligen varit en så himla mysig dag, lite trött i föttera nu bara, men det är ju så det ska va!

Jag har noterat….

–  Typ varannan affär här är en underklädesaffär..
–  Resterande affärer är klädaffärer, inte många ”prylaffärer” här.
–  När man inte är ”i centrum” är många kvarter ganska så tråkiga
–  Staden ligger jättefint med flera floder som flyter igenom som ger staden en helmysig feeling!

– Hotellet är superfint!
–  Byggnaderna är jättevackra med jättefina detaljer, tinnar och torn

Lyon in all its glory….

Nu ska vi göra oss iordning för middag  –  Hittade en ”restaurang gata” där det bara var en massa mysiga restauranger idag.  Och nu när vi ”gjort” Lyon ska vi försöka ta oss ut till vinodlingarna imorgon innan vi tar oss tillbaka till Schweiz och Geneve!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *