Jag ska bara…

Det här med att komma in i skolrutinerna är verkligen tråkigt, i synnerhet här i Stockholm. Man får så lite tid över till annat (läs: datorn) när det är skola och läxor som gäller. Och på höstarna ser man av någon anledning alltid jättemycket på TV också, så då blir det ännu färre timmar på dygnet känns det som. Rätt konstigt det där, för i somras såg jag knappt på TV över huvudtaget såvida det inte gick någon film, men nu tillbringar jag flera timmar i sträck framför diverse serier och program. En undanflykt för att inte öva på studentskrivningarna kanske. Som Alfons vet ni, ”Jag ska bara…”.

Nu ska jag bara sova. Snart. Min fotvärmare, a.k.a. sötisen, väntar. Hon envisas med att alltid sova på mina fötter (vilket är bra, eftersom mina fötter oftast är iskalla). Men först så måste jag läsa ett par bloggar. Och jo, jag vet att jag blivit helt värdelös på att svara på kommentarer på sistone men det är kul att ni fortsätter läsa i alla fall. Jag ska bättra mig. :]

2 Responses to Jag ska bara…

  1. Carl Vikström skriver:

    Tack för ännu ett bra inlägg!

  2. Minna Blom skriver:

    Kul att se att du bloggar igen!

    //Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *